Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен  дизајн по достапна цена!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен дизајн по достапна цена!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!

Аналогни сигнални конвертори ACT20P

Брзо и сигурно следење на граничните вредности

ACT20P релеи за следење на граничните вредности во широк опсег на апликации

          

  Во многу индустриски апликации, граничните вредности треба постојано да се набљудуваат за да се гарантираат непречени процеси. Специфичните упатства и стандарди често ја прават неопходната употреба на различни гранични мониторинг релеи. Заштитните релеи ACT20P се сигурно и флексибилно решение за следење на граничните вредности.

     Поради нивното универзално снабдување со енергија и меѓународните одобренија за употреба во целиот свет, тие можат да се користат во многу апликации, на пр. во машини, постројки, изведба на ормари, енергијата на ветерот, EX области и бродоградба. Производите се карактеризираат со широк спектар на алармни функции, висока точност на повторување и чувствителност на мерењето, како и апсолутна сигурност и едноставна работа.

 

 

 

 Вашите посебни предности

v  Висока флексибилност благодарение на универзалното напојување

v  Меѓународни одобренија за употреба во целиот свет

v  Алармна функција за различни барања во процесот, на пр. Аларм за прозорец, горната / долната гранична вредност со хистерезис

v  Комфорна софтверска конфигурација и документација

Иновации

 

 

MultiMark
Систем за oбележување на целиот кабинет
MultiMark е паметно all-in-one решение

     Колку е повисоко нивото на автоматизација, покомплексна е структура на контрола во ормарот. Ова правило значи дека поважно е од било кога инсталираните компоненти да бидат соодветно означени. Внатрешно уредување на ормарот мора да биде јасно при првиот поглед за сервисирање: системот за обележување станува важна безбедносна функција во инфраструктура на ормарот.

     MultiMark е систем за обележување кој совршено ги задоволува современите барања кои изискуваат соодветен софтвер и особено ефикасна технологија. Тоа е брз и сигурен за користење и овозможува лесна имплементација на речиси сите лабели. Тоа се покажа исклучително економично решение, како за мали така и за средни проекти.

     Дали за модуларни клеми, жици или уреди: MultiMark производната линија вклучува практични маркери за сите области на употреба. Инкорпорирање на високо-брзински THM ММР термотрансфер печатач го прави навистина економичен, особено за малите и средни количини на печатење. Исклучителен квалитет: сите ознаки се одлично читливи и отпорни на надворешни влијанија.

Превземи датотека